Laptop Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics

3,499.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 3555.31 lei
Spre magazin →

Laptopul Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics

Un laptop performant și versatil, perfect pentru studenți și utilizatori de zi cu zi

Laptopul Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excelente la un preț accesibil.

Laptopul este echipat cu procesorul Intel i5-1135G7, care este un procesor de ultimă generație, capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Ecranul de 15.6 inchi are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl:

* Procesor Intel i5-1135G7
* Ecran de 15.6 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Windows 10 Pro

Studentii și utilizatorii de zi cu zi care au nevoie de un laptop performant și accesibil vor fi impresionați de Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl. Acest laptop oferă performanțe excelente, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru studenți și utilizatori de zi cu zi:

* Performanță excelentă: Procesorul Intel i5-1135G7 este capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 15.6 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.

În concluzie, Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl este un laptop excelent pentru studenți și utilizatori de zi cu zi care au nevoie de un dispozitiv performant și accesibil.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl:

* Tastură chiclet iluminată
* Cameră web HD cu microfon
* Conectori USB 3.2, HDMI, USB-C
* Durata de viață a bateriei de până la 13 ore

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea foto și video
* Jocuri ușoare

Laptopul Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop performant și accesibil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl este un laptop performant și versatil, perfect pentru studenți și utilizatori de zi cu zi. Are un procesor Intel i5-1135G7, ecran de 15.6 inchi, 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare Windows 10 Pro.

Această descriere este mai concisă, dar oferă totuși toate informațiile esențiale despre laptop. De asemenea, este scrisă într-un limbaj simplu și clar, care este ușor de înțeles.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente