Laptop ASUS Tuf F17 Fx707Zr, procesor Intel i7-12700H, 17.3″, 16GB RAM, 1TB SSD

7,968.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 7827.85 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS TUF F17 FX707ZR este un laptop de gaming puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și experiențe de joc de top.

[Laptop ASUS TUF F17 FX707ZR]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-12700H cu 14 nuclee și 20 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante. Ecranul de 17,3 inchi cu rezoluție Full HD (1920 x 1080) oferă imagini clare și vii, iar tastatura retroiluminată este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3060 este suficientă pentru a juca jocuri de ultimă generație la setări ridicate.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 9 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-12700H cu 14 nuclee și 20 fire de execuție
* Ecran de 17,3 inchi cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Tastatura retroiluminată
* 16 GB de memorie RAM
* 1 TB de spațiu de stocare SSD
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Durata de viață a bateriei de până la 9 ore
* Design elegant și subțire

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru jocuri
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a juca jocuri de ultimă generație
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat

Concluzie:

Laptop ASUS TUF F17 FX707ZR este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop de gaming puternic și versatil care să le ofere performanțe și experiențe de joc de top. Este o alegere bună pentru jucători, creatori de conținut sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de gaming, cum ar fi iluminarea RGB, difuzoarele stereo Harman Kardon și modul turbo.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI și Ethernet.

ASUS TUF F17 FX707ZR este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și experiențe de joc de top.

În comparație cu ASUS TUF F15 FX507ZR, ASUS TUF F17 FX707ZR are un ecran mai mare, o durată de viață a bateriei mai mică și un preț mai ridicat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente