Laptop Lenovo ideapad 3 15ihu6, procesor Intel i5-11320h, 8GB RAM, 512GB SSD

3,302.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 3190.48 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ihu6 este un laptop versatil și accesibil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi.

[Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ihu6]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i5-11320H cu 4 nuclee și 8 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 este suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 7 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i5-11320H cu 4 nuclee și 8 fire de execuție
* Ecran de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 8 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* Grafică NVIDIA GeForce GTX 1650
* Durata de viață a bateriei de până la 7 ore
* Design elegant și subțire

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare
* Durata de viață a bateriei decentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe
* Performanțe mai slabe pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editare video sau jocurile video

Concluzie:

Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ihu6 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop versatil și accesibil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI și Ethernet.

Lenovo IdeaPad 3 15ihu6 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv versatil și accesibil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi.

În comparație cu Lenovo IdeaPad 3 15ihu6 cu procesor Intel i7-1255U, modelul cu procesor Intel i5-11320H oferă performanțe ușor mai slabe pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editare video sau jocurile video. Cu toate acestea, are și un preț mai accesibil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laptop Lenovo ideapad 3 15ihu6, procesor Intel i5-11320h, 8GB RAM, 512GB SSD”Oferte si Cupoane - Recente