Laptop Dell Latitude 7430, procesor Intel i7-1265U, 14″ cu touch, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

9,250.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 7884.42 lei
Spre magazin →

Laptop Dell Latitude 7430 este un laptop 2-în-1 puternic și versatil, conceput pentru a oferi o performanță și o productivitate de top.

[Laptop Dell Latitude 7430]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-1265U cu 12 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, codarea sau jocurile. Ecranul tactil de 14 inchi cu rezoluție Full HD+ oferă imagini clare și vii, iar tastatura retroiluminată este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe este suficientă pentru a reda videoclipuri 4K și a juca jocuri ușoare.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 14 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-1265U cu 12 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran tactil de 14 inchi cu rezoluție Full HD+
* Tastatura retroiluminată
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* Grafică Intel® Iris® Xe
* Durata de viață a bateriei de până la 14 ore
* Design elegant și subțire

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri 4K și a juca jocuri ușoare
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat

Concluzie:

Laptop Dell Latitude 7430 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop 2-în-1 puternic și versatil. Este o alegere bună pentru profesioniști, studenți sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro




Oferte si Cupoane - Recente