Laptop Prestigio Smartbook 141 C7, procesor Intel Celeron-N3350, 14.1″, 4GB RAM, SSD, Intel® HD Graphics 500, Windows 10 Home

1,785.99lei


Spre magazin →

Laptop Prestigio Smartbook 141 C7 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniștii din domeniul IT sau oricine caută un laptop compact și performant. Are un procesor Intel Celeron N3350 cu o viteză de până la 2,4 GHz, suficient pentru a face față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, lucrul cu documente și editarea de fotografii.

[Laptop Prestigio Smartbook 141 C7]

Ecranul de 14,1 inchi are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, care este suficientă pentru a viziona videoclipuri și a lucra cu documente. Laptopul are 4 GB de RAM și 128 GB de memorie flash, care oferă suficient spațiu de stocare pentru aplicații, documente și fotografii.

Grafica Intel® HD Graphics 500 este suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare. Laptopul are o baterie de 4800 mAh care oferă până la 6 ore de utilizare continuă.

Laptopul are un design elegant și este disponibil în două culori: gri închis și gri metalic. Are o grosime de doar 2 cm și cântărește doar 1,4 kg, ceea ce îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Celeron N3350 cu o viteză de până la 2,4 GHz
* Ecran de 14,1 inchi cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli
* 4 GB de RAM
* 128 GB de memorie flash
* Grafică Intel® HD Graphics 500
* Baterie de 4800 mAh cu o autonomie de până la 6 ore
* Design elegant
* Greutate de doar 1,4 kg

Avantaje:

* Performanțe bune pentru sarcinile de zi cu zi
* Ecran de dimensiuni mari
* Memorie suficientă pentru stocarea de date
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare
* Autonomie bună a bateriei
* Design elegant
* Greutate ușoară

Dezavantaje:

* Performanțe mai slabe decât la laptopurile cu procesoare Intel Core i3 sau i5
* Rezoluție a ecranului mai mică decât la unele laptopuri concurente
* Nu are o unitate optică

Concluzie:

Laptop Prestigio Smartbook 141 C7 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop compact și performant la un preț accesibil. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniștii din domeniul IT sau oricine caută un laptop pentru a face sarcini de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, lucrul cu documente și editarea de fotografii.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente