Laptop HP Elitebook 860 G9, procesor Intel i7-1255U, 16″, FullHD, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

6,895.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Elitebook 860 G9 este un laptop performant și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de ultimă generație.

[Laptop HP Elitebook 860 G9]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-1255U cu 4 nuclee și 8 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 16 inchi cu rezoluție FullHD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe Graphics este suficientă pentru a reda videoclipuri și pentru a efectua sarcini grafice ușoare, cum ar fi editarea foto.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-1255U cu 4 nuclee și 8 fire de execuție
* Ecran de 16 inchi cu rezoluție FullHD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient pentru sarcini complexe
* Grafică suficientă pentru sarcini grafice ușoare și medii
* Durata de viață a bateriei bună
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe

Concluzie:

Laptop HP Elitebook 860 G9 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop performant și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație. Este o alegere bună pentru profesioniști, studenți sau oricine caută un laptop care să poată face față sarcinilor de zi cu zi și sarcinilor ușoare de editare video.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

HP Elitebook 860 G9 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv performant și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație.

Comparativ cu modelul HP Elitebook 860 G9 cu procesor Intel i5-1235U, modelul cu procesor Intel i7-1255U oferă următoarele avantaje:

* Performanțe mai bune pentru sarcini solicitante
* Spațiu de stocare mai mare
* Grafică mai puternică

Dezavantaje:

* Preț mai mare

Observații suplimentare:

* Laptopul are o greutate de 1,78 kg și o grosime de 19,9 mm, ceea ce îl face ușor de transportat.
* Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care lucrează sau învață în deplasare.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.

Sper că această descriere vă este utilă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente