Laptop Dell Xps 13 Plus 9320, procesor Intel i7-1260P, 13.4″, 16GB RAM, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

9,199.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell XPS 13 Plus 9320 este un laptop ultraportabil de ultimă generație, proiectat pentru a oferi performanțe și productivitate de top.

[Laptop Dell XPS 13 Plus 9320]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-1260P cu 12 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, codarea sau jocurile. Ecranul de 13,4 inchi cu rezoluție Full HD+ oferă imagini clare și vii, iar tastatura tactilă cu feedback haptic este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe este suficientă pentru a reda videoclipuri 4K și a juca jocuri ușoare.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 12 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-1260P cu 12 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 13,4 inchi cu rezoluție Full HD+
* Tastatura tactilă cu feedback haptic
* 16 GB de memorie RAM
* 1 TB de spațiu de stocare SSD
* Grafică Intel® Iris® Xe
* Durata de viață a bateriei de până la 12 ore
* Design elegant și subțire

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri 4K și a juca jocuri ușoare
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat
* Tastatura tactilă poate fi o adaptare pentru unii utilizatori

Concluzie:

Laptop Dell XPS 13 Plus 9320 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop ultraportabil cu performanțe și productivitate de top. Este o alegere bună pentru profesioniști, creatori de conținut sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente