Laptop Apple Macbook Air, procesor Apple-M1, 13.3″, 8GB RAM, 256GB SSD, Integrated M1 Graphics, Mac OS Big Sur, argintiu

4,573.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 5147.2 lei
Spre magazin →

Laptop Apple MacBook Air este un laptop elegant și performant, perfect pentru cei care caută un dispozitiv portabil și versatil.

[Laptop Apple MacBook Air]

Laptopul este alimentat de un procesor Apple M1, care oferă performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, lucrul cu documente și editarea de fotografii. Ecranul de 13,3 inchi cu rezoluție Retina oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica integrată M1 este suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 18 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Apple M1
* Ecran de 13,3 inchi cu rezoluție Retina
* Tastatura
* 8 GB de memorie RAM
* 256 GB de spațiu de stocare SSD
* Grafică integrată M1
* Durata de viață a bateriei de până la 18 ore
* Design elegant și subțire

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat
* Nu are o unitate optică

Concluzie:

Laptop Apple MacBook Air este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop elegant și performant. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente