MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/16GB/256GB – Space Grey – INT KB (2022)

8,283.59lei


Spre magazin →

MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/16GB/256GB – Space Grey – INT KB (2022)

[MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/16GB/256GB – Space Grey – INT KB (2022)]

MacBook Pro 13.3″ Retina este un laptop ultraportabil și puternic, ideal pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv portabil și versatil. Este echipat cu un cip Apple M2 de ultimă generație, care oferă o performanță uimitoare și o eficiență energetică excepțională.

Specificații:

* Ecran Retina de 13.3″ cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli
* Cip Apple M2 cu CPU de 8 nuclee (4 nuclee de înaltă performanță și 4 nuclee de eficiență), GPU de 10 nuclee și Neural Engine de 16 nuclee
* Memorie unificată de 16 GB
* Stocare SSD de 256 GB
* Cameră FaceTime HD cu rezoluție de 1080p
* Sistem de operare macOS Monterey
* Tastatură retroiluminată Magic Keyboard cu Touch ID

Caracteristici:

* Design ultraportabil și ușor (1,24 kg)
* Performanță uimitoare
* Eficiență energetică excepțională
* Ecran Retina de înaltă calitate
* Cameră FaceTime HD cu rezoluție de 1080p
* Tastatură retroiluminată Magic Keyboard cu Touch ID
* Sistem de operare macOS Monterey

Concluzie:

MacBook Pro 13.3″ Retina este un laptop excelent pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv portabil, puternic și versatil. Este ideal pentru studenți, profesioniști și utilizatori ocazionali care apreciază performanța, designul și ușurința în utilizare.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest model:

* Ecranul Retina oferă imagini clare și detaliate, cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli.
* Cipul Apple M2 oferă o performanță de până la 18% mai rapidă decât cipul M1, permițând utilizatorilor să lucreze cu mai multe aplicații simultan și să ruleze jocuri și aplicații creative complexe.
* Memoria unificată de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu aplicații solicitante.
* Stocarea SSD de 256 GB oferă suficient spațiu pentru a stoca documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere.
* Camera FaceTime HD cu rezoluție de 1080p oferă o calitate excelentă a imaginii pentru apeluri video și conferințe.
* Tastatura retroiluminată Magic Keyboard cu Touch ID oferă o experiență de tastare confortabilă și sigură.
* Sistemul de operare macOS Monterey oferă o interfață de utilizator intuitivă și o varietate de funcții și aplicații utile.

În concluzie, MacBook Pro 13.3″ Retina este un laptop excelent pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv portabil, puternic și versatil. Este ideal pentru studenți, profesioniști și utilizatori ocazionali care apreciază performanța, designul și ușurința în utilizare.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente