Laptop Lenovo Thinkpad T15P, procesor Intel i7-11800H, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Professional

7,910.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 7599 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T15P: Performanță și durabilitate pentru afaceri

[Laptop Lenovo ThinkPad T15P]

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15P este un laptop excelent pentru afaceri, cu un procesor Intel Core i7-11800H, un ecran de 15,6 inchi și o greutate de doar 2,2 kg. Acest laptop este perfect pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe și durabilitate.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-11800H este un procesor puternic, cu opt nuclee și 16 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive.

Placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru jocuri de ultimă generație la setări grafice medii.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi al laptopului Lenovo ThinkPad T15P are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15P are un design robust, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Alte caracteristici ale laptopului Lenovo ThinkPad T15P includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Touchpad cu suport pentru gesturi
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0

Concluzie

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15P este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive. De asemenea, este rezistent la condiții dure și are o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri.

Unele dintre avantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15P includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15P includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15P este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniștii care lucrează în medii dure sau care au nevoie de un laptop cu caracteristici de securitate avansate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente