Laptop Lenovo Thinkbook 15 G2 Itl, procesor Intel i7-1165G7, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

4,899.00lei


Spre magazin →

Lenovo ThinkBook 15 G2 Itl – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi

[Laptop Lenovo ThinkBook 15 G2 Itl]

Lenovo ThinkBook 15 G2 Itl este un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i7-1165G7, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante. Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-1165G7
* Display de 15.6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 10 Professional

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-1165G7 este un procesor puternic, cu 4 nuclee și 8 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 10 Professional

Laptopul este livrat cu Windows 10 Professional, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile pentru afaceri, inclusiv o securitate îmbunătățită, un control mai mare asupra dispozitivului și o serie de instrumente de productivitate.

Concluzie

Lenovo ThinkBook 15 G2 Itl este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 10 Professional

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 1,9 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo ThinkBook 15 G2 Itl este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente