Laptop HP Envy 13-Ba1011Nn, procesor Intel i7-1165G7, 13.3″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home

5,235.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Envy 13-Ba1011Nn: Performanță și eleganță într-un design subțire și ușor

Laptop-ul HP Envy 13-Ba1011Nn este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și elegant într-un design subțire și ușor. Cu un procesor Intel i7-1165G7, 8 GB de RAM și un SSD de 512 GB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea de documente, multitasking și utilizarea aplicațiilor profesionale.

Ecranul de 13,3 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 10 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul elegant al laptopului HP Envy 13-Ba1011Nn îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care apreciază aspectul și calitatea. Laptopul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul, și are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,3 kilograme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP Envy 13-Ba1011Nn:

* Procesor Intel i7-1165G7
* 8 GB RAM
* 512 GB SSD
* Ecran de 13,3 inchi Full HD
* Baterie de până la 10 ore
* Design elegant

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul HP Envy 13-Ba1011Nn este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea de documente
* Multitasking
* Utilizarea aplicațiilor profesionale
* Streaming video
* Jocuri casual

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de bază și multitasking
* Design elegant și portabil
* Durată lungă de viață a bateriei

Dezavantaje:

* Nu este potrivit pentru jocuri solicitante

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și elegant într-un design subțire și ușor, HP Envy 13-Ba1011Nn este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona sarcini complexe și să fie portabil.

Detalii suplimentare:

* Laptopul HP Envy 13-Ba1011Nn este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,3 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port Thunderbolt 4 și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul HP Envy 13-Ba1011Nn este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant, elegant și accesibil. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea de documente, multitasking, utilizarea aplicațiilor profesionale, streaming video și jocuri casual.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente