Laptop Dell Precision 5570, procesor Intel i9-12900H, 15.6″, 32GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

16,799.99lei


Spre magazin →

Dell Precision 5570 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru profesioniști

[Laptop Dell Precision 5570]

Dell Precision 5570 este un laptop puternic și versatil, perfect pentru profesioniști. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i9-12900H, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu aplicații solicitante, de editare video sau de jocuri. Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 32 GB și SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i9-12900H
* Display de 15.6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i9-12900H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu aplicații solicitante, de editare video sau de jocuri.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și realistă chiar și la rezoluții ridicate.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile pentru afaceri, inclusiv o securitate îmbunătățită, un control mai mare asupra dispozitivului și o serie de instrumente de productivitate.

Concluzie

Dell Precision 5570 este un laptop excelent pentru profesioniști. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 2,3 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 12 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Precision 5570 este un laptop excelent pentru profesioniști. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente