Laptop DELL Latitude 7640, 16.0″ FHD+, Intel i7-1365U, 16GB, 512GB SSD, Windows 11 Pro

7,734.99lei


Spre magazin →

Laptop DELL Latitude 7640: Un laptop performant și versatil pentru profesioniști

Performanțe puternice pentru sarcini solicitante

Laptop DELL Latitude 7640 este un dispozitiv performant și versatil, conceput pentru a face față cu ușurință sarcinilor solicitante. Echipat cu un procesor Intel Core i7-1365U de ultimă generație și 16 GB de memorie RAM DDR5, acest laptop oferă performanțe excelente pentru lucrul cu CAD, modelarea 3D, editarea video și alte aplicații solicitante.

Un ecran confortabil și versatil

Ecranul Full HD+ de 16 inchi oferă o experiență de vizualizare confortabilă. Cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, veți savura detalii clare și culori vii, ceea ce îl face ideal pentru lucrul cu imagini, videoclipuri și jocuri.

Stocare SSD rapidă și fiabilă

SSD-ul de 512 GB oferă stocare rapidă și fiabilă pentru datele și aplicațiile dvs. Cu viteze de citire și scriere rapide, puteți accesa rapid fișierele și programele dvs. pentru o experiență de lucru fără probleme.

Opțiuni de conectivitate extinse

Laptop DELL Latitude 7640 oferă o serie de opțiuni de conectivitate pentru a vă menține conectat la ceea ce este important. Acest laptop include două porturi Thunderbolt 4, un port USB-A, un port HDMI, un port Ethernet și un cititor de carduri SD.

Design elegant și durabil

Laptop DELL Latitude 7640 are un design elegant și durabil. Acest laptop este fabricat din materiale de înaltă calitate și este testat pentru a rezista la căderi, șocuri și stropiri, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru profesioniștii care necesită un dispozitiv elegant și durabil.

În general, Laptop DELL Latitude 7640 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un laptop performant și versatil care poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i7-1365U de ultimă generație
* 16 GB de memorie RAM DDR5
* Ecran Full HD+ de 16 inchi
* Stocare SSD de 512 GB
* Opțiuni de conectivitate extinse
* Design elegant și durabil

Beneficii:

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Un ecran confortabil și versatil
* Stocare SSD rapidă și fiabilă
* Opțiuni de conectivitate extinse
* Design elegant și durabil

Dezavantaje:

* Cost ridicat

Cine ar trebui să cumpere acest laptop:

* Profesioniști care au nevoie de un laptop performant pentru lucrul cu CAD, modelarea 3D, editarea video și alte aplicații solicitante
* Profesioniști care necesită un laptop durabil
* Profesioniști care lucrează în medii mobile

Detalii suplimentare:

* Laptopul vine preinstalat cu sistemul de operare Windows 11 Pro.
* Are o baterie de 97 Wh care oferă o autonomie de până la 14 ore.
* Cântărește 2,6 kg și are o grosime de 21,9 mm.
* Disponibil în culorile negru și argintiu.

Concluzie

Laptop DELL Latitude 7640 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un laptop performant și versatil care poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante. Cu un procesor puternic, o memorie RAM suficientă și un ecran clar și luminos, acest laptop este ideal pentru a lucra, a învăța sau a vă distra.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente