Laptop Dell Latitude 7440, 14.0″ FHD, Intel i7-1355U, 16GB, 512GB SSD, Ubuntu

7,575.99lei


Spre magazin →

Dell Latitude 7440: Un laptop ultraportabil și performant pentru afaceri

Dell Latitude 7440 este un laptop ultraportabil și performant, conceput pentru afaceri. Cu un ecran de 14 inci FHD, un procesor Intel Core i7-1355U și 16 GB de RAM, acest laptop este perfect pentru sarcini precum multitasking, editarea de fotografii și videoclipuri și lucrul cu aplicații solicitante.

[Dell Latitude 7440]

Ecranul FHD de 14 inci este clar și strălucitor, cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Oferă o experiență de vizionare plăcută, fie că vizionați videoclipuri, lucrați cu documente sau jucați jocuri.

Procesorul Intel Core i7-1355U este un procesor puternic de ultimă generație care oferă performanțe excelente. Este capabil să facă față cu ușurință sarcinilor multitasking solicitante, cum ar fi editarea de fotografii și videoclipuri sau lucrul cu aplicații de afaceri.

RAM-ul de 16 GB oferă suficientă memorie pentru a rula mai multe aplicații în același timp fără a întâmpina întârzieri.

Stocarea SSD de 512 GB este rapidă și fiabilă. Oferă suficient spațiu de stocare pentru a stoca toate datele și fișierele dvs.

Dell Latitude 7440 este, de asemenea, un laptop sigur. Oferă o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web infraroșie și un cip TPM.

În general, Dell Latitude 7440 este un laptop ultraportabil și performant care este perfect pentru afaceri. Este o alegere excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop care să poată face față cu ușurință sarcinilor solicitante.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente