Laptop Dell Latitude 5520, procesor Intel i5-1145G7, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Linux Ubuntu

5,567.99lei


Spre magazin →

Laptopul Dell Latitude 5520, procesor Intel i5-1145G7, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Linux Ubuntu

Un laptop performant și versatil, perfect pentru afaceri și utilizare personală

Laptopul Dell Latitude 5520 este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale.

Laptopul este echipat cu procesorul Intel i5-1145G7, care este un procesor de ultimă generație, capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video.

Ecranul de 15.6 inchi are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Laptopul rulează sistemul de operare Linux Ubuntu, care este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc un sistem de operare robust și sigur.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Dell Latitude 5520:

* Procesor Intel i5-1145G7
* Ecran de 15.6 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Linux Ubuntu

Utilizatorii de afaceri și profesioniștii care au nevoie de un laptop performant și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Dell Latitude 5520. Acest laptop oferă performanțe excelente, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru afaceri și utilizare personală:

* Performanță excelentă: Procesorul Intel i5-1145G7 este capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 15.6 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.
* Sistemul de operare Linux: Linux este un sistem de operare robust și sigur, care este perfect pentru utilizatorii care doresc un control mai mare asupra dispozitivului lor.

În concluzie, Dell Latitude 5520 este un laptop excelent pentru utilizatori de afaceri și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv performant și versatil.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Dell Latitude 5520:

* Tastură chiclet iluminată
* Cameră web HD cu microfon
* Conectori USB 3.2, HDMI, USB-C
* Durata de viață a bateriei de până la 13 ore

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea foto și video
* Jocuri
* Creație digitală

Laptopul Dell Latitude 5520 este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop performant și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Dell Latitude 5520 este un laptop performant și versatil, perfect pentru afaceri și utilizare personală. Are un procesor Intel i5-1145G7, ecran de 15.6 inchi, 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare Linux Ubuntu.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente