Laptop ASUS ExpertBook B5, B5302FEA-LF1536X, 13.3″, Intel i5-1135G7, DDR4 8GB, 512GB M.2, Windows 11 Pro

4,624.99lei


Spre magazin →

Laptop ASUS ExpertBook B5, B5302FEA-LF1536X, 13.3″, Intel i5-1135G7, DDR4 8GB, 512GB M.2, Windows 11 Pro

Un laptop business puternic și portabil, perfect pentru orice sarcină

Laptop-ul ASUS ExpertBook B5 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și portabil pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu un procesor Intel i5-1135G7, un ecran de 13,3 inchi și 8 GB de memorie RAM, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet, vizionarea de filme sau editarea de fotografii.

Procesor puternic

Procesorul Intel i5-1135G7 este un procesor puternic cu patru nuclee și opt fire, care poate procesa rapid sarcinile complexe. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniștii care lucrează cu fișiere mari sau care au nevoie de performanțe ridicate pentru aplicații intensive.

Ecran impresionant

Ecranul de 13,3 inchi al laptop-ului ExpertBook B5 oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru lucrul cu documente și imagini. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o acoperire a culorilor de 100% sRGB, ceea ce îl face ideal pentru profesioniștii creativi care lucrează cu fotografii sau videoclipuri.

Memorie RAM suficientă

Cu 8 GB de memorie RAM, laptop-ul ExpertBook B5 poate gestiona cu ușurință multitasking-ul și poate deschide rapid mai multe aplicații simultan. Acest lucru este esențial pentru profesioniștii care lucrează cu mai multe proiecte în același timp.

Stocare rapidă

Stocarea SSD de 512 GB oferă viteze de transfer de date rapide, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere mari fără întârziere. Acest lucru este important pentru profesioniștii care lucrează cu fișiere video sau 3D mari.

Alte caracteristici

În plus față de aceste caracteristici principale, laptop-ul ExpertBook B5 oferă o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru profesioniști. Acestea includ:

* O tastatură backlit pentru tastare confortabilă în condiții de lumină redusă
* Un trackpad mare și sensibil la atingere pentru navigare ușoară
* O varietate de porturi și conectori pentru conectarea la periferice

Concluzie

Laptop-ul ASUS ExpertBook B5 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și portabil pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu un procesor puternic, un ecran impresionant și memorie RAM suficientă, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante.

Iată câteva avantaje specifice ale acestui laptop:

* Portabilitate: Laptop-ul ExpertBook B5 are un design subțire și ușor, ceea ce îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.
* Durabilitate: Laptop-ul ExpertBook B5 este construit pentru a rezista la utilizarea intensivă, cu o carcasă din aluminiu rezistentă și o tastatură rezistentă la apă.
* Siguranță: Laptop-ul ExpertBook B5 oferă o serie de caracteristici de securitate, inclusiv un cititor de amprentă digitală, un modul TPM 2.0 și un sistem de protecție împotriva pirateriei.

În concluzie, laptop-ul ASUS ExpertBook B5 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un dispozitiv puternic, portabil și sigur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Tip procesor

Intel i5

Diagonala display

13.x"

Memorie ram

Format display

Full HD

Producător procesor

Intel

Rezoluție

1920 x 1080

Touchscreen

Da

Tehnologii display

IPS

HDD-or-SSD

SSD

Capacitate de stocare

512 GB

Model GPU laptop

Intel Iris X Graphics

Tip placă video

Integrată

Tip display

IPS

Refresh rate

60 Hz

Cititor amprente

Da

Sistem de operare

Culoare

Star Black

Producator

Garantie

36
Oferte si Cupoane - Recente