-3%

Laptop Acer Aspire 3 A315-59, 15″, 8GB Ram Intel i5, NX.K6SEX.00A

2,099.99lei


Spre magazin →

Laptop Acer Aspire 3 A315-59, 15″, 8GB Ram Intel i5, NX.K6SEX.00A

Performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi

Laptopul Acer Aspire 3 A315-59 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu aplicații de productivitate, navigarea pe internet sau vizionarea de filme. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i5-1240P de generația a 12-a, 8 GB de memorie RAM DDR4 și un SSD de 512 GB. Acest lucru îl face capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante aplicații, cum ar fi Microsoft Office, Google Chrome sau Netflix.

Ecran clar și luminos

Laptopul are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Acest lucru asigură imagini clare și fluide, chiar și în cele mai rapide scene de acțiune. Ecranul este, de asemenea, antireflex, ceea ce îl face mai ușor de văzut în condiții de lumină puternică.

Design elegant și modern

Laptopul are un design elegant și modern, cu o carcasă din plastic. Acesta este, de asemenea, destul de portabil, având o greutate de doar 1,9 kg.

Caracteristici de securitate avansate

Laptopul este echipat cu o serie de caracteristici de securitate avansate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și sistemul de recunoaștere facială. Acestea ajută la protejarea datelor și a confidențialității utilizatorului.

Concluzie

Acer Aspire 3 A315-59 este un laptop excelent pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide într-un format portabil și elegant. Acesta este o alegere excelentă pentru aplicații precum lucrul cu aplicații de productivitate, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului:

* Procesor Intel Core i5-1240P de generația a 12-a
* 8 GB de memorie RAM DDR4
* SSD de 512 GB
* Ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și o rată de reîmprospătare de 60 Hz
* Design elegant și modern
* Greutate de doar 1,9 kg
* Caracteristici de securitate avansate

Avantaje:

* Performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi
* Ecran clar și luminos
* Design elegant și modern
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Spațiul de stocare limitat

Recomandări:

* Pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi, Acer Aspire 3 A315-59 este o alegere excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Acer

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

No OS/ Boot-up Linux
Oferte si Cupoane - Recente