Laptop Apple MacBook Pro, 16″, 32 GB Ram Apple M2 Max, Z174002WL

17,803.00lei


Spre magazin →

Laptop Apple MacBook Pro, 16″, 32 GB Ram Apple M2 Max, Z174002WL

[Laptop Apple MacBook Pro]

Laptopul Apple MacBook Pro 2023 este un dispozitiv performant și versatil, care oferă o gamă largă de funcții și caracteristici. Este ideal pentru profesioniști și utilizatori creativi care au nevoie de un laptop pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații creative sau jocurile video.

Procesor Apple M2 Max

Laptopul MacBook Pro 2023 este echipat cu un procesor Apple M2 Max, care oferă performanțe excelente pentru sarcini solicitante. Procesorul Apple M2 Max este un procesor de 10 nuclee cu 24 fire, care poate rula sarcini complexe cu ușurință.

Memorie RAM de 32 GB

Memoria RAM de 32 GB este suficientă pentru a rula mai multe aplicații simultan fără a afecta performanțele. Memoria RAM este esențială pentru multitasking și pentru a rula aplicații solicitante.

Stocare de 2 TB SSD

Stocarea de 2 TB SSD oferă o viteză de citire și scriere rapidă, ceea ce face ca lansarea aplicațiilor și transferul de fișiere să fie o experiență fluidă. Stocarea SSD este, de asemenea, mai rezistentă decât stocarea HDD, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc o durată de viață lungă a dispozitivului.

Grafică Apple M2 Max

Grafica Apple M2 Max este suficientă pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau jocurile video. Grafica este esențială pentru sarcini care necesită o procesare grafică intensă.

Ecran de 16″ Liquid Retina XDR

Ecranul de 16″ Liquid Retina XDR oferă o rezoluție de 3456 x 2234 de pixeli, ceea ce oferă o imagine clară și detaliată. Ecranul are o luminozitate de până la 1600 de nits, ceea ce îl face perfect pentru lucrul în medii luminoase.

Tastatură Magic Keyboard

Tastatura Magic Keyboard oferă o experiență de tastare confortabilă și precisă. Tastatură are un ecran tactil Touch ID pentru autentificare rapidă și ușoară.

Trackpad Force Touch

Trackpad-ul Force Touch oferă o experiență de navigare fluidă și precisă. Trackpad-ul poate fi folosit pentru a efectua gesturi, cum ar fi zoomul, rotirea și glisarea.

Specificații tehnice

* Procesor: Apple M2 Max (10 nuclee, 24 fire)
* Memorie RAM: 32 GB LPDDR5
* Stocare: 2 TB SSD
* Ecran: 16″ (3456 x 2234 de pixeli)
* Grafică: Apple M2 Max
* Baterie: până la 21 de ore

Concluzie

Laptopul Apple MacBook Pro 2023 este o alegere excelentă pentru profesioniști și utilizatori creativi care caută un laptop performant și versatil. Este ideal pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații creative sau jocurile video.

Avantaje

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Memorie RAM suficientă pentru multitasking
* Stocare rapidă
* Grafică puternică
* Ecran luminos și clar
* Tastătură Magic Keyboard confortabilă și precisă
* Trackpad Force Touch fluid și precis

Dezavantaje

* Preț relativ ridicat
* Greutate: 2,4 kg

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Apple

Familie procesor

Apple

Capacitate SSD
Diagonala ecran

16.x"

Memorie ram

32 Gb

Rezolutie ecran

3456 x 2234

Tip ecran

Mini LED

Sistem de operare

macOS
Oferte si Cupoane - Recente