MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/24GB/512GB – Space Grey – INT KB (2022)

10,955.99lei


Spre magazin →

MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/24GB/512GB – Space Grey – INT KB (2022):

MacBook Pro 13.3″ Retina/ Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/24GB/512GB – Space Grey – INT KB (2022)

Un laptop elegant, puternic și versatil, perfect pentru profesioniști și utilizatori care caută un dispozitiv performant și portabil.

Echipat cu noul cip Apple M2, MacBook Pro 13.3″ oferă performanțe de neegalat, capabil să gestioneze cu ușurință sarcini solicitante precum editarea video profesională, randarea 3D, dezvoltarea software complexă și executarea simulărilor exigente.

Ecranul Liquid Retina de 13.3 inci oferă o imagine incredibil de clară și detaliată, cu o luminozitate maximă de 500 nits, o gamă cromatică extinsă și un contrast uimitor. Tehnologia True Tone reglează automat balanța de alb al ecranului în funcție de lumina ambientală, asigurând o imagine naturală și confortabilă.

Tastatura Magic Keyboard oferă o experiență de tastare de neegalat, cu butoane retroiluminate pentru o utilizare facilă chiar și în condiții de luminozitate redusă, iar mecanismul de tip foarfecă asigură o apăsare precisă și satisfăcătoare. Touchpad-ul Force Touch răspunde inteligent la gesturile tactile, oferind un control precis asupra cursorului și a diverselor funcționalități.

Sistemul de sunet cu patru difuzoare de înaltă fidelitate și tehnologie Force Touch haptică oferă o experiență audio captivantă, cu un sunet clar, bogat și spațial, asigurat de difuzoarele de bas de înaltă performanță. Sistemul de microfoane cu formare de fascicul asigură o captură audio clară și precisă, ideală pentru apeluri video, conferințe și înregistrări audio.

Conectivitatea extinsă include două porturi Thunderbolt 4, un slot pentru carduri SDXC și o mufă de alimentare MagSafe 3, permițând conectarea facilă la o gamă largă de periferice și dispozitive externe, cum ar fi monitoare de înaltă rezoluție, camere externe, unități de stocare externe și încărcătoare de mare putere.

Camera FaceTime HD de 1080p asigură o calitate video excepțională pentru apeluri video și conferințe, chiar și în condiții de iluminare redusă. Sistemul de microfoane cu formare de fascicul captează clar vocea utilizatorului, reducând zgomotele de fundal, iar sistemul cu trei microfoane asigură o captură audio stereo de înaltă calitate.

Bateria de lungă durată oferă o autonomie de până la 20 de ore, permițând utilizatorilor să lucreze, să se distreze sau să navigheze pe internet fără grija încărcării frecvente. Tehnologia de încărcare rapidă permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 30 de minute, asigurând o alimentare eficientă pe tot parcursul zilei.

Caracteristici principale:

* Cip Apple M2 cu 8 nuclee CPU și 10 nuclee GPU
* 24 GB memorie RAM unificată
* 512 GB stocare SSD
* Ecran Liquid Retina de 13.3 inci
* Tastatură Magic Keyboard retroiluminată
* Touchpad Force Touch haptic
* Sistem de sunet cu patru difuzoare și tehnologie Force Touch haptică
* Două porturi Thunderbolt 4, un slot pentru carduri SDXC și o mufă de alimentare MagSafe 3

Concluzie:

MacBook Pro 13.3″/Apple M2 (CPU 8-core, GPU 10-core, Neural Engine 16-core)/24GB/512GB – Space Grey – INT KB (2022) este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop elegant, puternic și versatil, perfect pentru profesioniști și utilizatori care ca

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente