Laptop Lenovo Yoga Pro 9 16IRP8, 16″, Intel i9-13905H, 64GB, 1TB SSD, Windows 11 Pro

13,675.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo Yoga Pro 9 16IRP8, 16″, Intel i9-13905H, 64GB, 1TB SSD, Windows 11 Pro

Un laptop puternic și versatil pentru profesioniști și creatori

Laptop-ul Lenovo Yoga Pro 9 16IRP8 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu un procesor Intel i9-13905H, un ecran de 16 inchi și 64 GB de memorie RAM, precum și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX4060, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video, 3D rendering-ul sau crearea de modele 3D.

Procesor puternic

Procesorul Intel i9-13905H este un procesor puternic cu 16 nuclee și 24 de fire, care poate procesa rapid sarcinile complexe. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniști care lucrează cu fișiere mari sau care au nevoie de performanțe ridicate pentru aplicații intensive.

Ecran impresionant

Ecranul de 16 inchi al laptop-ului Yoga Pro 9 16IRP8 oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru lucrul cu imagini și videoclipuri. Ecranul are o rezoluție de 3200 x 2000 pixeli și o acoperire a culorilor de 100% sRGB, ceea ce îl face ideal pentru profesioniști care lucrează cu fotografii sau videoclipuri.

Memorie RAM suficientă

Cu 64 GB de memorie RAM, laptop-ul Yoga Pro 9 16IRP8 poate gestiona cu ușurință multitasking-ul și poate deschide rapid mai multe aplicații simultan. Acest lucru este esențial pentru profesioniști care lucrează cu mai multe proiecte în același timp.

Stocare rapidă

Stocarea SSD de 1 TB oferă viteze de transfer de date rapide, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere mari fără întârziere. Acest lucru este important pentru profesioniști care lucrează cu fișiere video sau 3D mari.

Placa grafică puternică

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX4060 oferă performanțe grafice excelente, ceea ce o face ideală pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante.

Alte caracteristici

În plus față de aceste caracteristici principale, laptop-ul Yoga Pro 9 16IRP8 oferă o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori. Acestea includ:

* Un design elegant și subțire, care îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.
* Un ecran cu suport pentru stylus, care permite utilizatorilor să deseneze sau să scrie pe ecran.
* O gamă largă de porturi și conectori, care permit conectarea la o varietate de dispozitive.

Concluzie

Laptop-ul Lenovo Yoga Pro 9 16IRP8 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care au nevoie de un dispozitiv puternic, versatil și elegant. Cu un procesor puternic, un ecran impresionant, memorie RAM suficientă și o placă grafică puternică, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante.

Iată câteva avantaje specifice ale acestui laptop:

* Portabilitate: Laptop-ul Yoga Pro 9 16IRP8 are un design subțire și ușor, ceea ce îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.
* Performanțe grafice excelente: Placa grafică NVIDIA GeForce RTX4060 oferă performanțe grafice excelente, ceea ce o face ideală pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante.
* Design elegant: Laptop-ul Yoga Pro 9 16IRP8 are un design elegant și subțire, care îl face perfect pentru a fi purtat cu ușurință.

În concluzie, laptop-ul Lenovo Yoga Pro 9 16IRP8 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care caută un dispozitiv puternic, versatil, elegant și portabil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producător procesor

Intel

Touchscreen

Da

Tip placă video

Dedicată

Tip procesor

Intel I9

Memorie ram

HDD-or-SSD

SSD

Capacitate de stocare

1 TB

Diagonala display

16.x"

Cititor amprente

Nu

Refresh rate

165 Hz

Sistem de operare

Culoare

Storm Grey

Tehnologii display

Mini LED

Tip display

Mini LED

Model GPU laptop

RTX 4070

Format display

3.2K (3200 x 2000) & TOUCH

Rezoluție

3200 x 2000

Producator

Garantie

36
Oferte si Cupoane - Recente