Laptop Lenovo Thinkpad Z13, procesor AMD Ryzen 5 Pro-6650U, 13.3″, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon 660M, Windows 11 Pro

9,399.99lei


Spre magazin →

Lenovo Thinkpad Z13 – Un laptop elegant și performant, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală

[Laptop Lenovo Thinkpad Z13]

Lenovo Thinkpad Z13 este un laptop elegant și performant, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Laptopul este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 Pro-6650U, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri. Display-ul de 13,3 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 5 Pro-6650U
* Display de 13,3 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Radeon 660M
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 5 Pro-6650U este un procesor puternic, cu 6 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri.

Display clar și luminos

Display-ul de 13,3 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Radeon 660M

Grafica Radeon 660M oferă performanțe excelente pentru aplicații grafice, cum ar fi editare foto sau video.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri.

Concluzie

Lenovo Thinkpad Z13 este un laptop elegant și performant, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să îndeplinească toate nevoile lor.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Radeon 660M
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de gaming de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 1,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 21 de ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web cu obturator fizic și un cip TPM. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați datele.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo Thinkpad Z13 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de securitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente