Laptop Lenovo Thinkpad T15G, procesor Intel i9-11950H, 15.6″, 32GB RAM, 1TB SSD, Windows 10 Professional

21,185.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 21218.9 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T15G: Performanță și durabilitate pentru profesioniști

[Laptop Lenovo ThinkPad T15G]

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile exigente. Cu un procesor Intel Core i9-11950H și 32 GB de memorie RAM DDR4, laptopul este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video 4K, modelare 3D și alte sarcini solicitante.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i9-11950H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video 4K, modelare 3D și alte sarcini solicitante.

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 oferă performanțe grafice de top, care pot fi utilizate pentru sarcini precum editare video 4K, jocuri de ultimă generație și alte sarcini solicitante.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G are un design robust și certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Laptop-ul vine cu o serie de caracteristici de securitate avansate, inclusiv:

* Intel vPro: Permite administratorilor IT să gestioneze și să protejeze dispozitivele de la distanță.
* TPM 2.0: Un cip de securitate care stochează cheile de criptare și alte date sensibile.
* Kensington Lock: Un dispozitiv de blocare care poate fi folosit pentru a securiza laptopul la un birou sau alt obiect.
* Cititor de amprente: O modalitate sigură de a vă autentifica pe laptop.
* Cameră de securitate IR cu autentificare facială: O modalitate și mai sigură de a vă autentifica pe laptop.

Concluzie

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile exigente. Cu un procesor Intel Core i9-11950H, o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070, un ecran de 15,6 inchi și o serie de caracteristici de securitate avansate, laptopul este gata pentru orice provocare.

Unele dintre avantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente