Laptop Lenovo Thinkbook 15 G3 Acl, procesor AMD Ryzen 7-5700U, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon, Windows 10 Professional

4,152.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl: Performanță și durabilitate într-un design elegant

Laptop-ul Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl este o alegere excelentă pentru profesioniști care caută un dispozitiv performant și durabil într-un design elegant. Cu un procesor AMD Ryzen 7-5700U, 16 GB de RAM și un SSD de 512 GB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea video, multitasking și utilizarea aplicațiilor profesionale.

Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 10 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul elegant al laptopului Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care apreciază aspectul și calitatea. Laptopul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și fibra de carbon, și este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că poate rezista la condiții dure.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl:

* Procesor AMD Ryzen 7-5700U
* 16 GB RAM
* 512 GB SSD
* Ecran de 15,6 inchi Full HD
* Baterie de până la 10 ore
* Design elegant
* Calitate de construcție excelentă
* Certificare MIL-STD 810H

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea video
* Multitasking
* Utilizarea aplicațiilor profesionale
* Jocuri solicitante

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini complexe
* Durată lungă de viață a bateriei
* Design elegant
* Calitate de construcție excelentă
* Certificare MIL-STD 810H

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și durabil într-un design elegant, Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru profesioniști care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona sarcini complexe și să fie portabil.

Detalii suplimentare:

* Laptopul Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și fibra de carbon.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,8 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port Thunderbolt 4 și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul Lenovo ThinkBook 15 G3 Acl este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un dispozitiv performant, durabil și elegant. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea video, multitasking, utilizarea aplicațiilor profesionale și jocuri solicitante.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente