Laptop HP EliteBook x360 830 G9, Intel i7-1255U 10-Core, 13.3″ TOUCH, 16GB DDR4, SSD, 512GB PCIe NVMe, Windows 11 Pro

8,505.29lei


Spre magazin →

Laptop HP EliteBook x360 830 G9, Intel i7-1255U 10-Core, 13.3″ TOUCH, 16GB DDR4, SSD, 512GB PCIe NVMe, Windows 11 Pro

Un laptop versatil și puternic pentru afaceri

Laptop-ul HP EliteBook x360 830 G9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un dispozitiv versatil și puternic care să le poată susține nevoile de afaceri. Cu un procesor Intel i7-1255U, un ecran de 13,3 inchi cu suport tactil și 16 GB de memorie RAM, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea documentelor, prezentările și navigarea pe internet.

Procesor puternic

Procesorul Intel i7-1255U este un procesor puternic cu 10 nuclee și 12 fire, care poate procesa rapid sarcinile complexe. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniști care lucrează cu fișiere mari sau care au nevoie de performanțe ridicate pentru aplicații intensive.

Ecran impresionant

Ecranul de 13,3 inchi al laptop-ului HP EliteBook x360 830 G9 oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru lucrul cu documente și imagini. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și o acoperire a culorilor de 100% sRGB.

Memorie RAM suficientă

Cu 16 GB de memorie RAM, laptop-ul HP EliteBook x360 830 G9 poate gestiona cu ușurință multitasking-ul și poate deschide rapid mai multe aplicații simultan. Acest lucru este esențial pentru profesioniști care lucrează cu mai multe proiecte în același timp.

Stocare rapidă

Stocarea SSD de 512 GB oferă viteze de transfer de date rapide, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere mari fără întârziere. Acest lucru este important pentru profesioniști care lucrează cu fișiere mari, cum ar fi prezentări sau documente.

Alte caracteristici

În plus față de aceste caracteristici principale, laptop-ul HP EliteBook x360 830 G9 oferă o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Acestea includ:

* Un design elegant și subțire, care îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.
* O gamă largă de porturi și conectori, care permit conectarea la o varietate de dispozitive.
* Caracteristici de securitate avansate, cum ar fi un cititor de amprente digitale și un senzor de amprentă digitală.

Concluzie

Laptop-ul HP EliteBook x360 830 G9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un dispozitiv versatil și puternic care să le poată susține nevoile de afaceri. Cu un procesor puternic, un ecran impresionant și o serie de caracteristici de securitate avansate, acest laptop este perfect pentru a vă ajuta să fiți productiv și sigur în orice loc vă aflați.

Iată câteva avantaje specifice ale acestui laptop:

* Procesor puternic: Procesorul Intel i7-1255U oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea documentelor sau prezentărilor.
* Ecran tactil: Ecranul tactil al laptop-ului îl face perfect pentru lucrul cu aplicații tactile, cum ar fi Microsoft Office sau Adobe Photoshop.
* Portabilitate: Laptop-ul este subțire și ușor, ceea ce îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.

În concluzie, laptop-ul HP EliteBook x360 830 G9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un dispozitiv versatil, puternic și portabil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Tip procesor

Intel i7

Diagonala display

13.x"

Memorie ram

Format display

FHD, Touch

Producător procesor

Intel

Rezoluție

1920 x 1080

Tehnologii display

LED

Touchscreen

Da

Tip placă video

Integrată

HDD-or-SSD

SSD

Capacitate de stocare

512 GB

Model GPU laptop

Intel Iris X Graphics

Refresh rate

60 Hz

Cititor amprente

Da

Sistem de operare

Culoare

Asteroid Silver

Tip display

WLED

Producator

Garantie

36
Oferte si Cupoane - Recente