Laptop ASUS Rog Zephyrus G14, procesor AMD Ryzen 7-6800HS, 14″, 16GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Home

8,919.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 8847.5 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS Rog Zephyrus G14 – Un laptop puternic și portabil, perfect pentru jocuri și creativitate

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 7-6800HS
* Display de 14 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Windows 11 Home

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 7-6800HS este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare și de transfer rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3060 este o grafică puternică, care oferă performanțe excelente pentru jocuri la setări maxime.

Windows 11 Home

Laptopul este livrat cu Windows 11 Home, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru uz casnic. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

ASUS Rog Zephyrus G14 este un laptop excelent pentru jocuri și creativitate. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Design elegant și portabil

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 1,7 kilograme, ceea ce îl face unul dintre cele mai portabile laptopuri de gaming de pe piață. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, ASUS Rog Zephyrus G14 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și portabil care să le ofere performanțe excelente pentru jocuri și creativitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente