Laptop Asus rog zephyrus duo gx650rx-lb201w, procesor AMD Ryzen 9 6900hx, 32GB RAM, 1TB SSD

19,685.99lei


Spre magazin →

Laptop Asus rog zephyrus duo gx650rx-lb201w – Un laptop unic și puternic, perfect pentru jocuri și creativitate

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 9 6900HX
* Display de 16 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Display secundar de 14.1 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 1TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 9 6900HX este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul principal de 16 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Display secundar inovator

Display-ul secundar de 14.1 inci este un plus inovator care oferă o serie de avantaje. Acesta poate fi folosit pentru a extinde spațiul de lucru, pentru a afișa informații suplimentare sau pentru a reda conținut multimedia.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti oferă performanțe excelente pentru jocuri și creare de conținut. Aceasta este capabilă să ruleze jocuri la setări maxime cu o rată de cadre ridicată.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Asus rog zephyrus duo gx650rx-lb201w este un laptop unic și puternic, perfect pentru jocuri și creativitate. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Display secundar inovator
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Poate fi puțin scump
* Greutate mare

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,55 kilograme, ceea ce îl face relativ greu pentru un laptop de gaming. Laptopul are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce este decent, dar nu excelent.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Thunderbolt 4 și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Asus rog zephyrus duo gx650rx-lb201w este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop unic și puternic care să le ofere performanțe excelente pentru jocuri și creativitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente