Laptop Dell Xps 9720, procesor Intel i7-12700H, 17″, 64GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

17,799.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell XPS 9720: Performanță și creativitate la niveluri superioare

[Laptop Dell XPS 9720]

Laptop-ul Dell XPS 9720 este un laptop de top, cu un procesor Intel Core i7-12700H, un ecran de 17 inchi și o greutate de doar 2,4 kg. Acest laptop este perfect pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe și creativitate la niveluri superioare.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-12700H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, jocuri și alte sarcini intensive.

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru jocuri de ultimă generație și pentru sarcini grafice profesionale.

Ecran

Ecranul de 17 inchi al laptopului Dell XPS 9720 are o rezoluție de 3840 x 2400 pixeli și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Dell XPS 9720 are un design elegant, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este disponibil în două culori: negru și argintiu.

Alte caracteristici ale laptopului Dell XPS 9720 includ:

* 64 GB de memorie RAM DDR5
* 1 TB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Concluzie

Laptop-ul Dell XPS 9720 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și creativ care să le permită să lucreze oriunde. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, jocuri și alte sarcini intensive. De asemenea, are un design elegant și o autonomie bună a bateriei.

Unele dintre avantajele laptopului Dell XPS 9720 includ:

* Performanțe puternice
* Creativitate la niveluri superioare
* Design elegant

Unele dintre dezavantajele laptopului Dell XPS 9720 includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul Dell XPS 9720 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care sunt în căutarea unui laptop de top care să ofere performanțe puternice, creativitate la niveluri superioare și un design elegant.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente