Laptop Dell Vostro 5320, procesor Intel i5-1240P, 13.3″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

5,131.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Vostro 5320: Portabilitate și performanțe la un preț accesibil

[Laptop Dell Vostro 5320]

Laptop-ul Dell Vostro 5320 este un laptop excelent, cu un procesor Intel Core i5-1240P, un ecran de 13,3 inchi și o greutate de doar 1,27 kg. Acest laptop este perfect pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de portabilitate și performanțe la un preț accesibil.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i5-1240P este un procesor puternic, cu patru nuclee și opt fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual.

Placa grafică Intel Iris Xe este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice ușoare, cum ar fi editare video de bază și jocuri casual.

Ecran

Ecranul de 13,3 inchi al laptopului Dell Vostro 5320 are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Dell Vostro 5320 are un design elegant, cu o carcasă din plastic. Laptopul este disponibil în două culori: negru și argintiu.

Alte caracteristici ale laptopului Dell Vostro 5320 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Suport pentru până la două ecrane externe
* Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0

Concluzie

Laptop-ul Dell Vostro 5320 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de portabilitate și performanțe la un preț accesibil. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual. De asemenea, are un design elegant și o autonomie bună a bateriei.

Unele dintre avantajele laptopului Dell Vostro 5320 includ:

* Portabilitate excelentă
* Performanțe excelente la un preț accesibil
* Design elegant

Unele dintre dezavantajele laptopului Dell Vostro 5320 includ:

* Ecranul nu are o rată de reîmprospătare foarte ridicată
* Placa grafică nu este foarte puternică pentru jocuri de ultimă generație la setări grafice ridicate

Recomandări

Laptop-ul Dell Vostro 5320 este o alegere excelentă pentru studenți care au nevoie de un laptop portabil și puternic pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniști care au nevoie de un laptop portabil pentru sarcini precum editare de imagini și video.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente