Laptop Dell Vostro 3525, procesor AMD Ryzen 5-5625U, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon, Windows 11 Pro

3,799.99lei


Spre magazin →

Dell Vostro 3525 – Un laptop versatil și accesibil pentru lucrul mobil

[Laptop Dell Vostro 3525]

Dell Vostro 3525 este un laptop versatil și accesibil, perfect pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici. Laptopul este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5-5625U, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri ușoare. Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 5-5625U
* Display de 15,6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică AMD Radeon
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 5-5625U este un procesor puternic, cu 6 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri ușoare.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică AMD Radeon

Grafica AMD Radeon oferă performanțe excelente pentru aplicații grafice, cum ar fi editare foto sau video.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri.

Concluzie

Dell Vostro 3525 este un laptop versatil și accesibil, perfect pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să îndeplinească toate nevoile lor, fără a cheltui prea mult.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică AMD Radeon
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de gaming de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din plastic. Greutatea acestuia este de 1,7 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web cu obturator fizic și un cip TPM. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați datele.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Vostro 3525 este un laptop excelent pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de securitate.

Avantaje suplimentare ale versiunii cu Windows 11 Pro:

* Suport pentru o varietate de aplicații Windows, inclusiv software de afaceri, software de productivitate și software de divertisment.
* Suport pentru o varietate de periferice Windows, cum ar fi imprimante, scanere și monitoare.
* O interfață de utilizator mai familiară pentru utilizatorii care sunt obișnuiți cu Windows.

În concluzie, Dell Vostro 3525 este un laptop excelent pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici, indiferent de sistemul de

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente