Laptop Dell Vostro 3520, 15.6″ FHD, i7-1255U, 16GB, 512GB SSD, Windows 11 Pro

3,416.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Vostro 3520: Performanțe puternice și design elegant

[Laptop Dell Vostro 3520]

Laptop Dell Vostro 3520 este un laptop versatil și puternic, perfect pentru utilizatorii profesioniști și pentru studenți. Echipament cu un procesor Intel Core i7-1255U, 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD, Vostro 3520 poate gestiona cu ușurință sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, dezvoltarea de software sau lucrul cu programe de modelare 3D.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i7-1255U pentru performanțe excelente
* 16 GB de memorie RAM pentru multitasking fără probleme
* 512 GB de stocare SSD pentru lansări rapide de aplicații și timpi de încărcare rapidi
* Ecran Full HD de 15.6 inci cu rezoluție de 1920 x 1080 pentru imagini clare și detaliate
* Placă grafică Intel Iris Xe pentru sarcini grafice de bază
* Tastatura iluminată pentru o tastare confortabilă în orice condiții de lumină
* Touchpad mare și sensibil
* Cameră web HD pentru videoconferințe clare
* Baterie cu autonomie de până la 12 ore pentru o zi întreagă de lucru

Design elegant și modern

Laptop Dell Vostro 3520 are un design elegant și modern, cu o carcasă din plastic durabilă. Laptopul are margini înguste pe ecran, ceea ce oferă o experiență de vizualizare imersivă.

Performanțe puternice

Echipament cu un procesor Intel Core i7-1255U, Vostro 3520 oferă performanțe puternice pentru sarcinile profesionale. Acest procesor este suficient de puternic pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a efectua sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau dezvoltarea de software.

Stocare rapidă

Laptop Dell Vostro 3520 vine cu 512 GB de stocare SSD, care este semnificativ mai rapidă decât stocarea HDD tradițională. Acest lucru înseamnă că aplicațiile vor fi lansate și fișierele vor fi încărcate mult mai rapid, economisind timp și îmbunătățind productivitatea.

Conectivitate extinsă

Laptop Dell Vostro 3520 oferă o gamă largă de opțiuni de conectare pentru a vă menține conectat. Include două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD.

Concluzie

Laptop Dell Vostro 3520 este o alegere excelentă pentru utilizatorii profesioniști și pentru studenții care caută un laptop de încredere și performant. Echipament cu un procesor puternic, o cantitate mare de memorie RAM și stocare rapidă, Vostro 3520 poate gestiona cu ușurință sarcinile solicitante profesionale sau academice. Cu designul său elegant și modern, Vostro 3520 este o alegere excelentă pentru orice utilizator.

Avantaje:

* Performanțe puternice pentru sarcini profesionale sau academice
* Stocare rapidă
* Conectivitate extinsă
* Design elegant și modern

Dezavantaje:

* Preț relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente