Laptop Dell Vostro 3420, 14.0″ FHD, i5-1135G7, 8GB, 512GB SSD, 1y McAfee, Windows 11 Pro

4,305.80lei


Spre magazin →

Laptop Dell Vostro 3420, 14.0″ FHD, i5-1135G7, 8GB, 512GB SSD, 1y McAfee, Windows 11 Pro

[Laptop Dell Vostro 3420, 14.0″ FHD, i5-1135G7, 8GB, 512GB SSD, 1y McAfee, Windows 11 Pro]

Laptop Dell Vostro 3420 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri sau educaționali care caută un laptop puternic și fiabil care rulează sistemul de operare Windows 11 Pro. Echipament cu un procesor Intel Core i5-1135G7, 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD, Vostro 3420 poate gestiona cu ușurință sarcini solicitante, cum ar fi editarea de documente, navigarea pe internet și vizionarea de videoclipuri.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i5-1135G7 pentru performanțe excelente
* 8 GB de memorie RAM pentru multitasking fără probleme
* 512 GB de stocare SSD pentru lansări rapide de aplicații și timpi de încărcare rapidi
* Ecran Full HD de 14 inci cu rezoluție de 1920 x 1080 pentru imagini clare și detaliate
* Placă grafică Intel Iris Xe pentru sarcini grafice de bază
* Tastatura iluminată pentru o tastare confortabilă în orice condiții de lumină
* Touchpad mare și sensibil
* Cameră web HD pentru videoconferințe clare
* Baterie cu autonomie de până la 10 ore pentru o zi întreagă de lucru
* Licența de un an pentru McAfee pentru protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Design elegant și modern

Laptop Dell Vostro 3420 are un design elegant și modern, cu o carcasă din plastic durabilă. Laptopul are margini înguste pe ecran, ceea ce oferă o experiență de vizualizare imersivă.

Performanțe excelente

Echipament cu un procesor Intel Core i5-1135G7, Vostro 3420 oferă performanțe excelente pentru sarcinile de zi cu zi. Acest procesor este suficient de puternic pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a efectua sarcini solicitante, cum ar fi editarea de documente sau navigarea pe internet.

Stocare rapidă

Laptop Dell Vostro 3420 vine cu 512 GB de stocare SSD, care este semnificativ mai rapidă decât stocarea HDD tradițională. Acest lucru înseamnă că aplicațiile vor fi lansate și fișierele vor fi încărcate mult mai rapid, economisind timp și îmbunătățind productivitatea.

Conectivitate extinsă

Laptop Dell Vostro 3420 oferă o gamă largă de opțiuni de conectare pentru a vă menține conectat. Include două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD.

Protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Laptop Dell Vostro 3420 vine preinstalat cu o licență de un an pentru McAfee, care oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice. Acest lucru vă poate ajuta să vă protejați fișierele, informațiile personale și dispozitivul de malware și alte amenințări.

Concluzie

Laptop Dell Vostro 3420 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri sau educaționali care caută un laptop puternic și fiabil care rulează sistemul de operare Windows 11 Pro. Echipament cu un procesor puternic, o cantitate suficientă de memorie RAM și stocare rapidă, Vostro 3420 poate gestiona cu ușurință sarcinile solicitante de zi cu zi. Cu designul său elegant și modern și protecția împotriva amenințărilor cibernetice, Vostro 3420 este o alegere excelentă pentru orice utilizator.

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Stocare rapidă
* Conectivitate extinsă
* Design elegant și modern
* Vine preinstalat cu sistemul de operare Windows 11

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente