Laptop Dell Latitude 7530, procesor Intel i7-1265U, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,141.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 8534.38 lei
Spre magazin →

Dell Latitude 7530 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-1265U
* Display de 15.6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-1265U este un procesor puternic, cu 10 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 15.6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Dell Latitude 7530 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este cel mai subțire sau mai ușor laptop de pe piață

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Latitude 7530 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Diferențe față de alte modele Dell Latitude:

* Procesor: Dell Latitude 7530 este echipat cu un procesor Intel Core i7-1265U, care oferă performanțe mai bune decât procesorul Intel Core i5-1245U din alte modele Dell Latitude.
* Grafică: Dell Latitude 7530 este echipat cu o placă grafică Intel® Iris® Xe Graphics, care oferă performanțe mai bune decât grafica Intel UHD Graphics din alte modele Dell Latitude.
* Preț: Dell Latitude 7530 este mai scump decât alte modele Dell Latitude.

Concluzie

Dell Latitude 7530 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru orice sarcină.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente