Laptop Dell Latitude 7430, procesor Intel i7-1265U, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,399.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Latitude 7430: Performanță și portabilitate într-un design durabil
[Laptop Dell Latitude 7430]

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este un laptop de afaceri excelent, cu un procesor Intel Core i7-1265U, un ecran de 14 inchi și o greutate de doar 1,2 kg. Acest laptop este perfect pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe și portabilitate.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-1265U este un procesor puternic, cu patru nuclee și opt fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum multitasking, editare de video și alte sarcini intensive.

Placa grafică Intel® Iris® Xe Graphics este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice mai solicitante.

Ecran

Ecranul de 14 inchi al laptopului Dell Latitude 7430 are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Dell Latitude 7430 are un design durabil, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure. Laptopul este disponibil în două culori: negru și argintiu.

Alte caracteristici ale laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0

Concluzie

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și portabil care să le permită să lucreze oriunde. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum multitasking, editare de video și alte sarcini intensive. De asemenea, are un design durabil și o autonomie bună a bateriei.

Unele dintre avantajele laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* Performanțe puternice
* Portabilitate excelentă
* Design durabil

Unele dintre dezavantajele laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* Prețul ridicat
* Ecranul nu are o rată de reîmprospătare ridicată

Recomandări

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care sunt în căutarea unui laptop de afaceri care să ofere performanțe puternice, portabilitate excelentă și un design durabil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente