Laptop Dell Latitude 5420, procesor Intel i7-1185G7, 14″, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

4,869.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 5327.22 lei
Spre magazin →

Laptopul Dell Latitude 5420, procesor Intel i7-1185G7, 14″, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

Un laptop performant și versatil pentru afaceri și utilizare personală

Laptopul Dell Latitude 5420 este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale.

Laptopul este echipat cu procesorul Intel i7-1185G7, care este un procesor de ultimă generație, capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video sau jocurile.

Ecranul de 14 inchi are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mici.

Laptopul rulează sistemul de operare Windows 10 Professional, care este perfect pentru utilizarea profesională.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Dell Latitude 5420:

* Procesor Intel i7-1185G7
* Ecran de 14 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 256 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Windows 10 Professional

Utilizatorii de afaceri și profesioniștii care au nevoie de un laptop performant și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Dell Latitude 5420. Acest laptop oferă performanțe de top, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru afaceri și utilizare personală:

* Performanță de top: Procesorul Intel i7-1185G7 este capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video sau jocurile.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 14 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 256 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.
* Caracteristici de afaceri: Laptopul Dell Latitude 5420 include o serie de caracteristici specifice afacerilor, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o tastă de blocare a tastaturii și un slot de card SD.

În concluzie, Dell Latitude 5420 este un laptop excelent pentru utilizatori de afaceri și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv performant și versatil.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Dell Latitude 5420:

* Tastură chiclet iluminată
* Cameră web HD cu microfon
* Conectori USB 3.2, HDMI, USB-C
* Durata de viață a bateriei de până la 13 ore

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea foto și video
* Jocuri
* Creație digitală

Laptopul Dell Latitude 5420 este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop performant și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Dell Latitude 5420 este un laptop performant și versatil, perfect pentru afaceri și utilizare personală. Are un procesor Intel i7-1185G7, ecran de 14 inchi, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare Windows 10 Professional.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente