Laptop Dell Inspiron Plus 7630, 16.0″ 2.5K, Intel i7-13700H, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX4060, Windows 11 Pro

12,480.32lei


Spre magazin →

Laptop Dell Inspiron Plus 7630, 16.0″ 2.5K, Intel i7-13700H, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX4060, Windows 11 Pro

Un laptop puternic și versatil pentru profesioniști și creatori

Laptop-ul Dell Inspiron Plus 7630 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu un procesor Intel i7-13700H, un ecran de 16,0 inchi și 32 GB de memorie RAM, precum și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX4060, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video, 3D rendering-ul sau crearea de grafică.

Procesor puternic

Procesorul Intel i7-13700H este un procesor puternic cu 16 nuclee și 24 de fire, care poate procesa rapid sarcinile complexe. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniști și creatori care lucrează cu fișiere mari sau care au nevoie de performanțe ridicate pentru aplicații intensive.

Ecran impresionant

Ecranul de 16,0 inchi al laptop-ului Inspiron Plus 7630 oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru lucrul cu imagini și videoclipuri. Ecranul are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și o acoperire a culorilor de 100% sRGB, ceea ce îl face ideal pentru profesioniști și creatori care lucrează cu fotografii sau videoclipuri.

Memorie RAM suficientă

Cu 32 GB de memorie RAM, laptop-ul Inspiron Plus 7630 poate gestiona cu ușurință multitasking-ul și poate deschide rapid mai multe aplicații simultan. Acest lucru este esențial pentru profesioniști și creatori care lucrează cu mai multe proiecte în același timp.

Stocare rapidă

Stocarea SSD de 1 TB oferă viteze de transfer de date rapide, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere mari fără întârziere. Acest lucru este important pentru profesioniști și creatori care lucrează cu fișiere video sau 3D mari.

Placa grafică puternică

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX4060 oferă performanțe grafice excelente, ceea ce o face ideală pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante.

Alte caracteristici

În plus față de aceste caracteristici principale, laptop-ul Inspiron Plus 7630 oferă o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori. Acestea includ:

* O tastatură backlit pentru tastare confortabilă în condiții de lumină redusă
* Un trackpad mare și sensibil la atingere pentru navigare ușoară
* O varietate de porturi și conectori pentru conectarea la periferice

Concluzie

Laptop-ul Dell Inspiron Plus 7630 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu un procesor puternic, un ecran impresionant, memorie RAM suficientă și o placă grafică puternică, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante.

Iată câteva avantaje specifice ale acestui laptop:

* Portabilitate: Laptop-ul Inspiron Plus 7630 are un design subțire și ușor, ceea ce îl face perfect pentru a fi transportat cu ușurință.
* Durabilitate: Laptop-ul Inspiron Plus 7630 este construit pentru a rezista la utilizarea intensivă, cu o carcasă din aluminiu rezistentă și o tastatură rezistentă la apă.
* Siguranță: Laptop-ul Inspiron Plus 7630 oferă o serie de caracteristici de securitate, inclusiv un cititor de amprentă digitală, un modul TPM 2.0 și un sistem de protecție împotriva pirateriei.

În concluzie, laptop-ul Dell Inspiron Plus 7630 este o alegere excelentă pentru profesioniști și creatori care caută un dispozitiv puternic, portabil și sigur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Tip procesor

Intel i7

Memorie ram

Producător procesor

Intel

Tehnologii display

LCD LED

Touchscreen

Nu

Tip placă video

Dedicată

Rezoluție

2560 x 1600

HDD-or-SSD

SSD

Capacitate de stocare

1 TB

Diagonala display

16.x"

Refresh rate

60 Hz

Cititor amprente

Nu

Sistem de operare

Culoare

Platinum Silver

Tip display

LCD LED

Model GPU laptop

RTX 4060

Format display

2.5K (2560 x 1600)

Producator

Garantie

36
Oferte si Cupoane - Recente