Laptop Asus vivobook x1500ea, procesor intel i3-1115g4, 8GB RAM, 256GB SSD

1,719.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 1530.1 lei
Spre magazin →

Laptop Asus Vivobook X1500EA este un laptop accesibil și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi.

[Laptop Asus Vivobook X1500EA]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel i3-1115G4 cu 2 nuclee și 4 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mică de date.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 8 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel i3-1115G4 cu 2 nuclee și 4 fire de execuție
* Ecran de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 8 GB de memorie RAM
* 256 GB de spațiu de stocare SSD

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient pentru sarcini simple
* Durata de viață a bateriei bună
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Performanțe mai slabe pentru sarcini solicitante
* Spațiu de stocare limitat

Concluzie:

Laptop Asus Vivobook X1500EA este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop accesibil și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față sarcinilor de zi cu zi.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

Asus Vivobook X1500EA este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv accesibil și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente