-27%

Laptop Asus Vivobook 15, 15″, 8GB Ram Intel i3, X1502ZA-BQ546

1,699.99lei

Spre magazin →

Laptop Asus Vivobook 15, 15″, 8GB Ram Intel i3, X1502ZA-BQ546

Performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi

Laptopul Asus Vivobook 15 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu aplicații de productivitate, navigarea pe internet sau vizionarea de filme. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i3-1390G de generația a 13-a, 8 GB de memorie RAM DDR5 și un SSD de 256 GB. Acest lucru îl face capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante aplicații.

Ecran clar și luminos

Laptopul are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Acest lucru asigură imagini clare și fluide, chiar și în cele mai rapide scene de acțiune. Ecranul este, de asemenea, antireflex, ceea ce îl face mai ușor de văzut în condiții de lumină puternică.

Design elegant și modern

Laptopul are un design elegant și modern, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Acesta este, de asemenea, destul de portabil, având o greutate de doar 1,8 kg.

Caracteristici de securitate avansate

Laptopul este echipat cu o serie de caracteristici de securitate avansate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și sistemul de recunoaștere facială. Acestea ajută la protejarea datelor și a confidențialității utilizatorului.

Concluzie

Asus Vivobook 15 este un laptop excelent pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide într-un format portabil și elegant. Acesta este o alegere excelentă pentru aplicații precum lucrul cu aplicații de productivitate, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului:

* Procesor Intel Core i3-1390G de generația a 13-a
* 8 GB de memorie RAM DDR5
* SSD de 256 GB
* Ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 60 Hz
* Design elegant și modern
* Greutate de doar 1,8 kg
* Caracteristici de securitate avansate

Avantaje:

* Performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi
* Ecran clar și luminos
* Design elegant și modern
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Spațiul de stocare limitat

Recomandări:

* Pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe solide pentru activitățile de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu aplicații de productivitate, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, Asus Vivobook 15 este o alegere excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD
Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente

Shopping Cart