Laptop Apple Macbook Pro 14 2021, procesor Apple-M1 Pro, 14.2″, 16GB RAM, 512GB SSD, Mac OS Monterey, gri

11,899.99lei


Spre magazin →

Laptop Apple Macbook Pro 14 2021 este un laptop puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru sarcini creative complexe, cum ar fi editare video și grafică.

[Laptop Apple Macbook Pro 14 2021]

Laptopul este alimentat de un procesor Apple-M1 Pro cu 10 nuclee, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video avansată. Ecranul de 14,2 inchi cu rezoluție Liquid Retina XDR oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Apple-M1 Pro este suficientă pentru a reda jocuri de ultimă generație, precum Call of Duty: Warzone , Fortnite sau Cyberpunk 2077 .

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 18 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Apple-M1 Pro cu 10 nuclee
* Ecran de 14.2 inchi cu rezoluție Liquid Retina XDR
* Tastatura confortabilă și precisă
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* Apple-M1 Pro
* Mac OS Monterey

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică excelentă pentru jocuri și sarcini creative
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe

Concluzie:

Laptop Apple Macbook Pro 14 2021 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru sarcini creative complexe. Este o alegere bună pentru profesioniști, studenți sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi Thunderbolt 4, USB-C, HDMI, SDXC și MagSafe 3.

Apple Macbook Pro 14 2021 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru sarcini creative complexe.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente