Laptop Apple Macbook Air, procesor Apple-M1, 13.3″, 8GB RAM, 256GB SSD, Integrated M1 Graphics, Mac OS Big Sur, tastatura INT, roz/auriu

5,618.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 5035.79 lei
Spre magazin →

Laptopul Apple Macbook Air, procesor Apple-M1, 13.3″, 8GB RAM, 256GB SSD, Integrated M1 Graphics, Mac OS Big Sur, tastatura INT, roz/auriu

Un laptop elegant și performant, perfect pentru studenți și utilizatori casnici

Laptopul Apple Macbook Air este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale.

Laptopul este echipat cu procesorul Apple-M1, care este un procesor de ultimă generație, capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video 4K sau crearea de conținut multimedia.

Ecranul de 13.3 inchi are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere medii.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Apple Macbook Air:

* Procesor Apple-M1
* Ecran de 13.3 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 256 GB de stocare SSD
* Sistem de operare macOS Big Sur
* Tastatura INT
* Culoare roz/auriu

Studenții și utilizatorii casnici care au nevoie de un laptop elegant și performant pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Macbook Air. Acest laptop oferă performanțe excelente, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru studenți și utilizatori casnici:

* Performanță excelentă: Procesorul Apple-M1 este capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video 4K sau crearea de conținut multimedia.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 13.3 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau editarea foto și video.
* Stocare SSD: Stocarea SSD de 256 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.
* Autonomie excelentă: Laptopul Macbook Air are o autonomie de până la 18 ore, permițându-vă să lucrați sau să vă jucați fără griji.
* Design elegant: Macbook Air are un design elegant și subțire, care îl face perfect pentru a fi luat cu tine oriunde.

În concluzie, Macbook Air este un laptop excelent pentru studenți și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv elegant și performant.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Apple Macbook Air:

* Touch ID
* Cameră web FaceTime HD
* Conectori Thunderbolt 4
* Cititor de carduri SD

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea foto și video
* Jocuri ușoare
* Programarea
* Codarea

Laptopul Apple Macbook Air este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop elegant și performant care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Apple Macbook Air este un laptop elegant și performant, perfect pentru studenți și utilizatori casnici. Are un procesor Apple-M1, ecran de 13.3 inchi, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare macOS Big Sur și are o tastatură INT, în culoarea roz/auriu.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente