Laptop Apple Apple Macbook Air 13, procesor Apple-M2, 13.6″, 8GB RAM, 256GB SSD, Mac OS, tastatura US

6,899.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 6032.93 lei
Spre magazin →

Apple Macbook Air 13 – Un laptop elegant și performant, perfect pentru utilizarea de zi cu zi

[Laptop Apple Macbook Air 13]

Apple Macbook Air 13 este un laptop elegant și performant, perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Laptopul este echipat cu un procesor Apple-M2, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme. Display-ul de 13,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 8 GB și SSD-ul de 256 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Apple-M2
* Display de 13.6 inci cu rezoluție Liquid Retina (2560 x 1664)
* Memorie RAM de 8 GB
* SSD de 256 GB
* Grafică Apple-M2
* Mac OS
* Tastatura US

Performanțe excelente

Procesorul Apple-M2 este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 10 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Display clar și luminos

Display-ul de 13,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Liquid Retina (2560 x 1664). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 8 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 256 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Apple-M2

Grafica Apple-M2 oferă performanțe excelente pentru jocuri, editarea foto și alte sarcini solicitante.

Mac OS

Mac OS este un sistem de operare intuitiv și ușor de utilizat. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv Safari, Mail, Photos și Pages.

Tastatură US

Tastatura US este o tastatură completă cu iluminare în spate, care oferă o tastare confortabilă și precisă.

Concluzie

Apple Macbook Air 13 este un laptop excelent pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Apple-M2
* Mac OS
* Tastatura US

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de gaming de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție elegantă și subțire, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 1,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 18 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi Thunderbolt 4, un port USB-A, un port HDMI și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Apple Macbook Air 13 este un laptop excelent pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente