Laptop Hp EliteBook 860 G9, 16″, 16GB Ram Intel i5, 6T139EA

4,614.99lei


Spre magazin →

Laptop HP EliteBook 860 G9, 16″, 16GB Ram Intel i5, 6T139EA

[Laptop HP EliteBook 860 G9, 16″, 16GB Ram Intel i5, 6T139EA]

Laptop HP EliteBook 860 G9 este un dispozitiv performant și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer puternic pentru a-și desfășura activitatea. Are un ecran mare de 16 inci cu rezoluție UHD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 12-a, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.

Laptopul are o construcție robustă și rezistentă, care îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP EliteBook 860 G9:

* Ecran de 16 inci cu rezoluție UHD
* Procesor Intel Core i5 de generația a 12-a
* 16 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție robustă și rezistentă
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul HP EliteBook 860 G9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului HP EliteBook 860 G9:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran mare și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și versatil, laptopul HP EliteBook 860 G9 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i5 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.
* Memoria RAM de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru toate datele dumneavoastră.
* Ecranul de 16 inci cu rezoluție UHD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri, jocuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția robustă și rezistentă îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante, cum ar fi în deplasare sau în birouri deschise.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi HP Sure Sense, HP Sure Click și HP Sure View, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop HP EliteBook 860 G9 este un dispozitiv performant și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini complexe
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Hp

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

512Gb

Diagonala ecran

16.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1200

Tip ecran

SVA LED

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente