Laptop Dell Mobile Precision Workstation 3581, 15″, 32GB Ram Intel I9, DP358117597362/2_P

15,092.89lei


Spre magazin →

Laptop Dell Mobile Precision Workstation 3581, 15″, 32GB Ram Intel I9, DP358117597362/2_P

[Laptop Dell Mobile Precision Workstation 3581, 15″, 32GB Ram Intel I9, DP358117597362/2_P]

Laptop Dell Mobile Precision Workstation 3581 este un dispozitiv puternic și performant, perfect pentru profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.

Laptopul are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i9 de generația a 12-a, 32 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe.

Laptopul are o construcție robustă și durabilă, care îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Dell Mobile Precision Workstation 3581:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD
* Procesor Intel Core i9 de generația a 12-a
* 32 GB de memorie RAM
* SSD de 1 TB
* Construcție robustă și durabilă
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Dell Mobile Precision Workstation 3581 este o alegere excelentă pentru profesioniști care au nevoie de un computer puternic și sigur pentru sarcini complexe.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Dell Mobile Precision Workstation 3581:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop puternic și performant, laptopul Dell Mobile Precision Workstation 3581 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i9 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.
* Memoria RAM de 32 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 1 TB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Full HD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția robustă și durabilă (2,6 kg) îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi Dell Trusted Platform Module (TPM), Dell ControlVault și Dell Data Protection | Security Tools, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Dell Mobile Precision Workstation 3581 este un dispozitiv puternic și performant, perfect pentru profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini complexe. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât puternic, cât și durabil și sigur.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini complexe
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Dell

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

1Tb

Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

32Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1080

Tip ecran

LCD LED

Sistem de operare

Windows 11 Pro
Oferte si Cupoane - Recente