Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A

6,345.99lei


Spre magazin →

Laptopul Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A este un dispozitiv puternic și elegant, care este perfect pentru cei care caută un laptop pentru o varietate de sarcini, inclusiv jocuri, creare de conținut și muncă.

[Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A]

Ecranul de 15,6 inchi are o rezoluție de 2.560 x 1.600 pixeli, oferind imagini clare și detaliate.

Procesorul Apple M2 oferă performanțe excelente pentru jocuri, creare de conținut și sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau codarea. Memoria RAM de 8 GB asigură o funcționare fluidă a mai multor aplicații simultan.

Stocarea de 512 GB SSD oferă o viteză de acces rapidă la date, permițându-vă să deschideți fișiere și aplicații în câteva secunde.

Laptopul are o serie de caracteristici care îl fac ușor de utilizat și confortabil. Tastatura este ergonomică și oferă feedback tactil, iar touchpad-ul este mare și precis.

În general, Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și elegant.

Iată câteva specificații cheie ale laptopului Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A:

* Ecran: 15,6 inchi, Liquid Retina, 2.560 x 1.600 pixeli
* Procesor: Apple M2
* Memorie RAM: 8 GB LPDDR5
* Stocare: 512 GB SSD
* Porturi: 2x Thunderbolt 4, HDMI, jack audio
* Greutate: 2,24 kg
* Dimensiuni: 364,6 x 243,6 x 16,1 mm

Prețul laptopului Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A este de aproximativ 12.000 de lei.

Avantaje:

* Ecran excelent
* Performanțe excelente pentru jocuri, creare de conținut și sarcini solicitante
* Stocare rapidă
* Porturi versatile
* Design elegant
* Autonomie excelentă

Dezavantaje:

* Preț ridicat

În concluzie, Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și elegant pentru o varietate de sarcini. Este perfect pentru jucătorii care doresc să profite la maximum de jocuri moderne, precum și pentru creatorii de conținut care au nevoie de performanțe excelente pentru editarea video sau codarea.

Principala diferență între acest model și modelul MQKW3LL/A este memoria RAM. Modelul MQKW3LL/A are 8 GB RAM, în timp ce modelul MQKW3LL/A are 16 GB RAM.

În cele din urmă, alegerea modelului potrivit depinde de nevoile și bugetul dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de performanțe mai bune pentru sarcini solicitante, atunci modelul MQKW3LL/A este o alegere bună. Dacă aveți un buget mai limitat, atunci modelul MQKW3LL/A este o alegere bună.

De asemenea, este important de menționat că ambele modele sunt disponibile în configurații cu o capacitate de stocare de 1 TB SSD.

Recomandări:

* Pentru cei care caută un laptop puternic și elegant pentru o varietate de sarcini, Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKW3LL/A este o alegere excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Apple

Familie procesor

Apple

Capacitate SSD
Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

2880 x 1864

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

macOS
Oferte si Cupoane - Recente