Laptop Apple MacBook Air, 15″, 24GB Ram Apple M2, Z18N001NT

12,132.99lei


Spre magazin →

Laptopul Apple MacBook Air, 15″, 24GB Ram Apple M2, Z18N001NT

[Laptop Apple MacBook Air]

Laptopul Apple MacBook Air 2023 este un dispozitiv elegant și performant, care oferă o experiență de utilizare excelentă. Este ideal pentru studenți, utilizatori casnici și profesioniști care caută un laptop pentru sarcini de bază, cum ar fi navigarea pe internet, redactarea de documente sau vizionarea de filme.

Procesor Apple M2

Laptopul MacBook Air 2023 este echipat cu un procesor Apple M2, care oferă performanțe excelente pentru sarcini de bază. Procesorul Apple M2 este un procesor de 8 nuclee cu 16 fire, care poate rula sarcini complexe cu ușurință.

Memorie RAM de 24 GB

Memoria RAM de 24 GB este suficientă pentru a rula mai multe aplicații simultan fără a afecta performanțele. Memoria RAM este esențială pentru multitasking și pentru a rula aplicații solicitante.

Stocare de 512 GB SSD

Stocarea de 512 GB SSD oferă o viteză de citire și scriere rapidă, ceea ce face ca lansarea aplicațiilor și transferul de fișiere să fie o experiență fluidă. Stocarea SSD este, de asemenea, mai rezistentă decât stocarea HDD, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc o durată de viață lungă a dispozitivului.

Grafică Apple M2

Grafica Apple M2 este suficientă pentru sarcini de bază, cum ar fi vizionarea de filme sau lucrul cu aplicații creative. Grafica este esențială pentru sarcini care necesită o procesare grafică intensă.

Ecran de 15″ Liquid Retina

Ecranul de 15″ Liquid Retina oferă o rezoluție de 3024 x 1964 de pixeli, ceea ce oferă o imagine clară și detaliată. Ecranul are o luminozitate de până la 500 de nits, ceea ce îl face perfect pentru lucrul în medii luminoase.

Tastatură Magic Keyboard

Tastatura Magic Keyboard oferă o experiență de tastare confortabilă și precisă. Tastatură are un ecran tactil Touch ID pentru autentificare rapidă și ușoară.

Trackpad Force Touch

Trackpad-ul Force Touch oferă o experiență de navigare fluidă și precisă. Trackpad-ul poate fi folosit pentru a efectua gesturi, cum ar fi zoomul, rotirea și glisarea.

Specificații tehnice

* Procesor: Apple M2 (8 nuclee, 16 fire)
* Memorie RAM: 24 GB LPDDR5
* Stocare: 512 GB SSD
* Ecran: 15″ (3024 x 1964 de pixeli)
* Grafică: Apple M2
* Baterie: până la 20 de ore

Concluzie

Laptopul Apple MacBook Air 2023 este o alegere excelentă pentru studenți, utilizatori casnici și profesioniști care caută un laptop pentru sarcini de bază. Este elegant, performant și oferă o experiență de utilizare excelentă.

Avantaje

* Design elegant
* Performanțe excelente pentru sarcini de bază
* Memorie RAM suficientă pentru multitasking
* Stocare rapidă
* Grafică suficientă pentru sarcini de bază
* Ecran luminos și clar
* Tastătură și trackpad confortabile și precise

Dezavantaje

* Preț relativ ridicat
* Greutate: 2,4 kg

Recomandări

Laptopul Apple MacBook Air 2023 este o alegere excelentă pentru studenți, utilizatori casnici și profesioniști care caută un laptop pentru sarcini de bază. Este elegant, performant și oferă o experiență de utilizare excelentă.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop care să ofere un design elegant, performanțe excelente pentru sarcini de bază, memorie RAM suficientă pentru multitasking, stocare rapidă, grafică suficientă pentru sarcini de bază, un ecran luminos și clar și o tastatură și un trackpad confortabile și precise, atunci Apple

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Apple

Familie procesor

Apple

Capacitate SSD
Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

24Gb

Rezolutie ecran
Tip ecran

Mini LED

Sistem de operare

macOS
Oferte si Cupoane - Recente