MacBook Max 14.2″/Apple M2 Max (CPU 12-core, GPU 30-core, Neural Engine 16-core)/32GB/1TB – Silver – INT KB

16,481.50lei


Spre magazin →

MacBook Max 14.2″/Apple M2 Max (CPU 12-core, GPU 30-core, Neural Engine 16-core)/32GB/1TB – Silver – INT KB:

MacBook Max 14.2″/Apple M2 Max (CPU 12-core, GPU 30-core, Neural Engine 16-core)/32GB/1TB – Argintiu – INT KB

Performanță și versatilitate nemaivăzută într-un design elegant

MacBook Max 14.2″/Apple M2 Max (CPU 12-core, GPU 30-core, Neural Engine 16-core)/32GB/1TB – Argintiu – INT KB redefinește standardele laptopurilor performante, oferind o combinație de putere, versatilitate și eleganță fără compromis. Echipat cu noul cip Apple M2 Max, acesta stabilește noi repere în domeniul performanței, capabil să gestioneze cu ușurință sarcini solicitante precum editarea video și randare 3D, dezvoltarea software și executarea de simulări complexe.

Ecranul Liquid Retina XDR de 14.2 inci oferă o experiență vizuală uimitoare, cu o luminozitate maximă de 1600 de niți, o gamă cromatică extinsă și un contrast incredibil. Tehnologia ProMotion permite o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, ideală pentru o experiență fluidă și fără întreruperi, iar tehnologia True Tone reglează automat balanța de alb al ecranului în funcție de lumina ambientală, asigurând o imagine naturală și confortabilă.

Tastatura Magic Keyboard oferă o experiență de tastare de neegalat, cu butoane retroiluminate pentru o utilizare facilă chiar și în condiții de luminozitate redusă, iar mecanismul de tip foarfecă asigură o apăsare precisă și satisfăcătoare. Touchpad-ul Force Touch răspunde inteligent la gesturile tactile, oferind un control precis asupra cursorului și a diverselor funcționalități.

Sistemul de sunet cu șase difuzoare de înaltă fidelitate și tehnologie Force Touch haptică oferă o experiență audio captivantă, cu un sunet profund, bogat și spațial, asigurat de difuzoarele de bas de înaltă performanță. Sistemul de microfoane cu formare de fascicul asigură o captură audio clară și precisă, ideală pentru apeluri video, conferințe și înregistrări audio.

Conectivitatea extinsă include trei porturi Thunderbolt 4 de ultimă generație, un slot pentru carduri SDXC și o mufă de alimentare MagSafe 3, permițând conectarea facilă la o gamă largă de periferice și dispozitive externe, cum ar fi monitoare de înaltă rezoluție, camere externe, unități de stocare externe și încărcătoare de mare putere.

Camera FaceTime HD de 1080p asigură o calitate video excepțională pentru apeluri video și conferințe, chiar și în condiții de iluminare redusă. Sistemul de microfoane cu formare de fascicul captează clar vocea utilizatorului, reducând zgomotele de fundal, iar sistemul cu trei microfoane asigură o captură audio stereo de înaltă calitate.

Bateria de lungă durată oferă o autonomie de până la 21 de ore, permițând utilizatorilor să lucreze, să se distreze sau să navigheze pe internet fără grija încărcării frecvente. Tehnologia de încărcare rapidă permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 30 de minute, asigurând o alimentare eficientă pe tot parcursul zilei.

Caracteristici principale:

* Cip Apple M2 Max cu 12 nuclee CPU și 30 nuclee GPU
* 32 GB memorie RAM unificată
* 1 TB stocare SSD
* Ecran Liquid Retina XDR de 14.2 inci
* Tastatură Magic Keyboard retroiluminată
* Touchpad Force Touch haptic
* Sistem de sunet cu șase difuzoare și tehnologie Force Touch haptică
* Trei porturi Thunderbolt 4, un slot pentru carduri SDXC și o mufă de alimentare MagSafe 3

Concluzie

MacBook Max 14.2

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente