MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 (CPU 8-core, GPU 7-core, Neural Engine 16-core)/8GB/256GB

4,437.99lei


Spre magazin →

MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 (CPU 8-core, GPU 7-core, Neural Engine 16-core)/8GB/256GB

[MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 (CPU 8-core, GPU 7-core, Neural Engine 16-core)/8GB/256GB]

Un laptop ultraportabil și puternic care vă va impresiona

MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 este un laptop ultraportabil și puternic care vă va impresiona cu performanța sa, durata de viață a bateriei și designul său elegant. Cu un ecran de 13,3 inci cu rezoluție Retina, un procesor Apple M1 și 8 GB de RAM, acest laptop este perfect pentru sarcini precum multitasking, editare de fotografii și videoclipuri și lucrul cu aplicații solicitante.

Ecranul Retina de 13,3 inci este clar și strălucitor, cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Oferă o experiență de vizionare plăcută, fie că vizionați videoclipuri, lucrați cu documente sau jucați jocuri.

Procesorul Apple M1 este un procesor puternic de ultimă generație care oferă performanțe excelente. Este capabil să facă față cu ușurință sarcinilor multitasking solicitante, cum ar fi editarea de fotografii și videoclipuri sau lucrul cu aplicații de afaceri.

RAM-ul de 8 GB oferă suficientă memorie pentru a rula mai multe aplicații în același timp fără a întâmpina întârzieri.

Stocarea SSD de 256 GB este rapidă și fiabilă. Oferă suficient spațiu de stocare pentru a stoca toate datele și fișierele dvs.

MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 este, de asemenea, un laptop elegant și durabil. Are un corp din aluminiu care este ușor și rezistent.

În general, MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 este un laptop excelent pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil. Este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1:

* Ecran Retina de 13,3 inci cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli
* Procesor Apple M1
* 8 GB de RAM
* 256 GB de stocare SSD
* Tastatura și touchpad-ul confortabile
* Cameră web FaceTime HD
* Microfoane încorporate
* Difuzoare stereo
* Baterie de până la 18 ore de viață
* Porturi USB-C
* Compatibil cu AirDrop, Handoff și Continuity

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Durata lungă de viață a bateriei
* Design elegant și durabil
* Sistem de operare macOS

Dezavantaje:

* Preț ridicat
* Stocarea SSD este limitată la 256 GB
* Nu există o opțiune pentru o tastatură backlit

De ce să alegeți MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1?

Dacă sunteți în căutarea unui laptop ultraportabil și puternic care să vă poată ajuta să fiți productiv și să vă bucurați de divertisment, atunci MacBook Air 13.3″ Retina/ Apple M1 este o alegere excelentă. Cu un ecran clar și strălucitor, un procesor puternic și o durată lungă de viață a bateriei, acest laptop vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile cu ușurință și confort.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente