Laptop Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7, 14.5″, AMD Ryzen 5 6600HS, 16GB, 512GB, Windows 11 Home

4,187.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 5551.58 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7, 14.5″, AMD Ryzen 5 6600HS, 16GB, 512GB, Windows 11 Home

Un laptop elegant și puternic pentru creatorii de conținut

Laptopul Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 este o alegere excelentă pentru creatorii de conținut care caută un laptop elegant și puternic care să le permită să lucreze în orice loc. Cu un procesor AMD Ryzen 5 6600HS, 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD, acest laptop poate face față cu ușurință sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea de video, programarea sau jocurile.

Design elegant și modern

Laptopul Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 are un design elegant și modern, cu o carcasă din aluminiu și o greutate de doar 1,4 kg. Acest lucru îl face ușor de transportat și de utilizat în orice spațiu.

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 5 6600HS oferă performanțe excelente pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, editarea de documente sau vizionarea de videoclipuri. De asemenea, este suficient de puternic pentru a face față sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea de video, programarea sau jocurile.

Stocare rapidă

Stocarea SSD de 512 GB oferă o performanță excelentă și acces rapid la fișiere. Acest lucru vă permite să lucrați mai eficient și să vă bucurați de o experiență de utilizare mai fluidă.

Ecran captivant

Ecranul de 14.5 inci cu rezoluție 2880 x 1800 oferă imagini clare și detaliate. Acest lucru face ca acest laptop să fie ideal pentru vizionarea de filme, jocuri sau pentru orice altă activitate care necesită o imagine de înaltă calitate.

Conectivitate extinsă

Laptopul Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 oferă o gamă largă de opțiuni de conectare, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI și un slot pentru card SD. Acest lucru vă permite să conectați ușor diferite dispozitive și să lucrați productiv.

Baterie cu autonomie lungă

Bateria cu autonomie de până la 18 ore vă permite să lucrați sau să vă distrați toată ziua fără a fi nevoie să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

În concluzie, laptopul Lenovo Yoga Slim 7 ProX 14ARH7 este o alegere excelentă pentru creatorii de conținut care caută un laptop elegant și puternic care să le permită să lucreze în orice loc.

Avantaje:

* Design elegant și modern
* Performanțe excelente
* Stocare rapidă
* Ecran captivant
* Conectivitate extinsă
* Baterie cu autonomie lungă

Dezavantaje:

* Prețul poate fi ridicat pentru unii utilizatori
* Unele persoane ar putea prefera un ecran cu o rezoluție și mai mare

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

ITGalaxy.ro

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente