Laptop Lenovo Thinkpad T16, procesor Intel i7-1255U, 16″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,274.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T16 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-1255U
* Display de 16 inci cu rezoluție WQXGA (2560 x 1600)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-1255U este un procesor puternic, cu 4 nuclee și 8 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 16 inci este clar și luminos, cu o rezoluție WQXGA (2560 x 1600). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Lenovo ThinkPad T16 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Capacitatea de stocare este mai mică decât la modelul cu 1 TB SSD

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo ThinkPad T16 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi.

Diferența față de Lenovo ThinkPad T16 cu 1 TB SSD:

* Capacitatea de stocare: Lenovo ThinkPad T16 cu 512 GB SSD are o capacitate de stocare mai mică decât modelul cu 1 TB SSD.
* Preț: Lenovo ThinkPad T16 cu 512 GB SSD este mai ieftin decât modelul cu 1 TB SSD.

În concluzie, Lenovo ThinkPad T16 cu 512 GB SSD este o alegere mai bună pentru persoanele care au nevoie de un laptop puternic și versatil, dar care au un buget mai limitat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente