Laptop Lenovo Thinkpad T14S, procesor Intel i7-1165G7, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

10,999.00lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo Thinkpad T14S, procesor Intel i7-1165G7, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

[Laptop Lenovo Thinkpad T14S]

Un laptop puternic și versatil pentru afaceri

Lenovo ThinkPad T14S este un laptop de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale. Este echipat cu procesorul Intel i7-1165G7, care este unul dintre cele mai puternice procesoare din lume pentru laptopuri. Acest procesor este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video, multitasking sau jocuri.

Laptopul are un ecran de 14 inchi, care oferă o imagine clară și detaliată. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60Hz. Acest lucru îl face perfect pentru vizionarea de filme, lucrul cu documente sau jocuri.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Laptopul rulează sistemul de operare Windows 10 Professional, care oferă o varietate de caracteristici și instrumente pentru afaceri.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Lenovo ThinkPad T14S:

* Procesor Intel i7-1165G7
* Ecran de 14 inchi
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Windows 10 Professional

Profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Lenovo ThinkPad T14S. Acest laptop oferă performanțe de top, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru profesioniști:

* Performanță de top: Procesorul Intel i7-1165G7 este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video sau jocuri.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 14 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să lucrați cu fișiere mari fără întârziere.
* Sistemul de operare Windows 10 Professional: Windows 10 Professional oferă o varietate de caracteristici și instrumente pentru afaceri, cum ar fi securitate avansată, control al dispozitivului și gestionarea infrastructurii.

În concluzie, Lenovo ThinkPad T14S este un laptop excelent pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile.

În plus față de caracteristicile enumerate mai sus, Lenovo ThinkPad T14S oferă și următoarele:

* Durata de viață a bateriei de până la 19 ore
* Design robust și durabil
* Tastatura ThinkPad cunoscută pentru confort și precizie
* Numărul de serie unic al dispozitivului, care îl face ușor de urmărit în cazul pierderii sau furtului

Aceste caracteristici îl fac o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic, versatil și sigur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente